Over Healthilicious Life

Healtilicious Life

Health = gezonde levenstijl
I = verstandige en verantwoorde keuzes
Licious = Heerlijke treats & cheats

You are what you eat, so don´t be fast, cheap, easy or fake!

Lekker eten, wie kan er nu zeggen dat niet graag te doen?! In een wereld waarin de supermarkt een ware voedseljungle is, de stad een uithangbord voor "snacks on the go", restaurants de gekste capriolen uithalen om maar origineel te blijven en de kookboeken-afdeling in de boekhandel alleen maar groeit is het nu niet bepaald eenvoudig om je eigen healthilicious keuzes te maken.

Verantwoord maar lekker eten

Koken en bakken doe ik graag, altijd al gedaan. En lekker eten doe ik nóg liever! Ik kom uit een bourgondische familie en het "goede leven" is er zeg maar met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten.
We leven met z´n allen een druk leven. Er is, meer dan ooit, aandacht voor bewust en gezond leven. Maar het wordt ons ook, meer dan ooit, moeilijk gemaakt door alle misleidende producten. Ik zie het als een uitdaging om "gewone" recepten te upgraden naar een healtilicious variant.
Verantwoord eten, wat is dat nu eigenlijk? Ik eet niet per definitie suiker, gluten, of lactose vrij. Maar ik probeer dit wel vaker te doen. Balans is hier het toverwoord en daarom is het goed te weten wat er in je eten zit. Niet klakkeloos alles in het winkelwagentje mikken, maar etiketten lezen en veel, heel veel uitproberen in de keuken.

Op dit blog vindt je een verzameling van lekkere recepten die ik healthilicious genoeg vind om in mijn lifestyle op te nemen, en daarnaast post ik graag over mijn leven als "meisje meisje". Met perikelen rondom sportschool, mijn hondje, vrienden en dingen die ik meemaak.


0 reacties:

Een reactie posten

 
Lovingly designed by Tasnim